Ajankohtaista jäsenille

Tiedotteita toiminasta sähköpostiisi

Tampereen Ursa postittaa jäsentiedotteita tai jäsenkirjeitä jäsenten jäsenrekisteriin ilmoittamaan sähköpostiin. Jäsentiedotteet ovat esimerkiksi sääntöjen määräämien kokousten kutsut, jäsenmaksulaskut ja lakisääteiset tiedotteet.

Jäsentiedotteiden lisäksi sähköpostiisi lähetetään tapahtumatiedotteita silloin, kun jäseniltoja, Kuukauden esitelmiä, tähtinäytöksiä jne. järjestetään.

Viikkotiedote julkaistaan maanantaisin noin kello 6.00 ja siinä kerrotaan parin seuraavan viikon toiminnasta. Kesäkaudella tiedotteita ei postiteta.

Muista siis lukea sähköpostisi ja pysyt ajan tasalla siitä mitä Tampereen Ursassa tapahtuu!

Jäsenillat 

Tampereen Ursan järjestää jäsenilleen jäseniltoja Tähtitornilla ja etäyhteydellä noin kahden viikon välein. Tarkemmat tiedot jäseniltojen ajankohdista julkaistaan viikkotiedotteessa. Etäyhteyden osoite kerrotaan myös viikottaisessa jäsentiedotteessa.

Jäsen iltojen ohjelmasisältö kerrotaan myös viikkotiedotteessa. Jos sää mahdollistaa, jäsenillä on jäsenilloissa myös mahdollisuus tehdä havaintoja ajankohtaisista tähtitaivaan kohteista kuten Kuusta ja planeetoista yhdistyksen kaukoputkella.