Tampereen Ursa ry.

Korona-viruksen havainnekuva. Wikimedia Commons.

Covid-19 pandemian vaikutus Tampereen Ursan toimintaan

14.8.2020

Covid-19-tautiepidemian vuoksi emme järjestä kokoontumisia, tapahtumia tai näytöksiä tähtitornilla tilanteen ollessa akuutti. Näin menetellään koko syyskauden 2020 ajan ja luultavasti myös kevätkaudella.

Because Covid-19-epidemic is acute we do not arrange gatherings, events or star show in the observatory. This will be the case throughout the autumn of 2020 and possibly in the spring season.

Vaikka kokoontumisia ei järjestetä, yhdistyksen toiminta jatkuu rajoituksista huolimatta. Useimmat toimintamuodot voivat siirtyä etäyhteytenä toimiviksi ja näistä kerrotaan kunkin toiminnan omilla sivuilla tai jäsentiedotteilla.

Kaukoputkikurssi

Kaukoputkikurssin ilmoittautuminen on alkanut. Kurssi järjestetään netissä tortaisin 29.10.2020 alkaen kello 18.

Katso lisätietoja!

Tähtitieteen peruskurssi

Tampereen Ursan perinteinen jäsenilta on joka tiistai kello 18. Näin pandemian aikana emme kuitenkaan kokoonnut tähtitornilla, vaan verkossa. Syyskauden aikana jäseniltojen ohjelmaa koostuu monista esitelmistä mutta myös kurssista. Kurssi tietysti uudistuu kaiken aikaa ja nyt syyskaudella järjestettävä kurssi on omassa muodossaan täysin uusi. Tällä kertaa uutta on myös se, että kurssi on kaikille jäsenille ilmainen.

LIsätietoja kurssista


Kuukauden esitelmä

Syyskauden kuukauden esitelmiä ei järjestetä!

Lisätietoja!

Oletko Tampereen Ursan jäsen? Silloin sinulle tärkeitä tiedotteita löytyy otsikkolinkin takaa!

Viimeisin tiedote on julkaistu 14.8.2020

Löydät meidät osoitteesta

Here we are

Maantieteellinen sijainti:

  • 61° 30' 44" N (61,5122° N)

  • 23° 47' 38" E (23,7939° E)

Käyntiosoite:

Kaupinpuistonkatu 28, 33500 Tampere.


Klikkaamalla karttakuvaa pääset Google Maps'iin! (Huomaa, että Google Mapsissa osoitteella etsitty tähtitornin sijainti osoittaa väärään paikkaan, viereiseen karttakuvaan on merkitty oikea paikka!)