Osta ja myy

Tampereen Ursa tarjoaa korvauksetta mahdolisuuden jäsenilleen ja harkinnanvaraisesti myös muille henkilöille myydä ja ostaa harrastukseen liittyviä laitteistoja.

Tampereen Ursa ei ole osallinen kaupantekoon ja kauppa on aina yksityishenkilöiden välistä.

Tampereen Ursa on oikeus poistaa tai jättää julkaisematta myynti- tai ostoilmoituksia, jos myyntikohteet eivät ole tähtiharrastukseen liittyviä tai jos myyjä on jälleenmyyntiä harjoittava henkilö tai yritys, tai mistä tahansa muusta syystä minkä katsotaan rikkovan Tampereen Ursa eettisiä sääntöjä.

Näitä sääntöjä täydennetään tarvittaessa.

Myynti- ja ostoilmoituksen ohjeet

Laadi ilmoitusteksti, jossa kerrot myytävän kohteen tekniset tiedot, oma nimesi, puhelinnuerosi (ei julkaista ellet halua sitä näkyviin) ja sähköpostiosoitteesi, johon haluat mahdolliset yhteydenotot.

Lisää tekstiin myös tieto siitä miten haluat myytävän tuotteen toimituksen tapahtuvan (nouto, posti, matkahuolto tms.) ja kuinka haluat maksun tapahtuvan. TU suosittelee noutoa ja käteismaksua!

Ota kohteesta useita valokuvia, joiden koko on vähintään 640 × 640 px, yleensä pisimmän sivun pituus on 1024 px mitä sopivin. Kuvat julkaistaan korkeintaan tämän palstan levyisinä.

Valitse kuvaformaatiksi joko jpg tai png.

Lähetä teksti ja kuvat osoitteeseen tampereenursa@tampereenursa.fi.

Huomaa

Myyjän tai ostajan tulee ilmoittaa tähän samaan osoitteeseen heti kun kauppa on tehty, jotta ilmoitus voidaan poistaa. Ilmoitus poistetaan kuitenkin viimeistään 6 kk kuluttua, ellei ilmoitusta uudisteta.