Jäsenillat

Jäsenillat

Tampereen Ursa järjestää talvikaudella jäseniltoja ilmoitetun aikataulun mukaan. Jäsenet saavat tiedotteita toiminnasta sähköpostiinsa talvikaudella viikottain ja näissä tiedotteissa kerrotaan myös jäseniltojen ohjelmasta jos se on selvillä.

Jäsenillat pidetään joka tiistai tähtitornilla kello 18 alkaen. Jäsenillan pituus vaihtelee tunnista kahteen tai joskus jopa pitempään riippuen illan ohjelmasisällöstä.

Jäseniltoihin ovat tervetulleita kaikki jäsenet mutta myös henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet yhdistyksen toiminasta ja mahdollisesti harkitsevat yhdistyksen jäsenyyttä.

Jäsenilloissa on tarjolla usein lyhyitä esitelmiä mielenkiintoisista aiheista, laite-esittelyitä tai kuvia havainnoista. Selkeän sään sattuessa tiistai-illaksi menemme kaukoputken ääreen havaitsemaan ajankohtaista tähtitaivasta!

Jäsenillat keväkaudella 2021

Covid-19 tautiepidemian ollessa edelleen akuutti, jäsenillat siirtyvät etäyhteyteen.

Tarkemmat tiedot etäyhteydestä lähetetään jäsenille sähköpostiin. Etäyhteys toimii kaikilla tavallisilla nettiselaimilla ja sen käyttäminen ei vaadi erityistä tunnistautumista.

Jäseniltojen esitykset

Jäsenilloissa pidettyjä esitelmiä on koottu tämän linkin taakset, josta ne ovat luettavissa.

Valitettavasti aivan kaikkia esitelmiä, esittelyjä jne. ei ole saatavilla sopivassa muodossa, jotta niitä voisi tällä sivulla esittää.