Ajankohtaista jäsenille

Tiedotteita toiminasta sähköpostiisi

Tampereen Ursa postittaa jäsentiedotteita tai jäsenkirjeitä jäsenten jäsenrekisteriin ilmoittamaan sähköpostiin. Jäsentiedotteet ovat esimerkiksi sääntöjen määräämien kokousten kutsut, jäsenmaksulaskut ja lakisääteiset tiedotteet.

Jäsentiedotteiden lisäksi sähköpostiisi lähetetään tapahtumatiedotteita silloin, kun jäseniltoja, Kuukauden esitelmiä, tähtinäytöksiä jne. järjestetään.

Viikkotiedote julkaistaan maanantaisin noin kello 6.00 ja siinä kerrotaan parin seuraavan viikon toiminnasta. Kesäkaudella tiedotteita ei postiteta.

Muista siis lukea sähköpostisi ja pysyt ajan tasalla siitä mitä Tampereen Ursassa tapahtuu!

Jäsenillat syyskaudella 2020

Covid-19 tautiepidemian ollessa edelleen akuutti, se vaikuttaa myös Tampereen Ursan toimintaan.

Jäsenillat siirtyvät etäyhteyteen. Ensimmäinen etäyhteydellä pidettävä jäsenilta on tiistaina 1.9. 2020 kello 18 alkaen.

Tarkemmat tiedot etäyhteydestä julkaistaan tällä sivulla lähiaikana ja jäsenille lähetetään sähköpostiin etäyhteyden osoite. Etäyhteys toimii kaikilla tavallisilla nettiselaimilla ja sen käyttäminen ei vaadi erityistä tunnistautumista.

Tähtitieteen peruskurssi jäsenillassa

Tampereen Ursan perinteinen jäsenilta on joka tiistai kello 18. Näin pandemian aikana emme kuitenkaan kokoonnut tähtitornilla, vaan verkossa. Syyskauden aikana jäseniltojen ohjelmaa koostuu monista esitelmistä mutta myös kurssista. Tähtitieteen perusteet kurssi on jo vuosikausia ollut Tampereen Ursan kurssiohjelmassa ja monet sadat ihmiset ovat käyneet sen. Kurssi tietysti uudistuu kaiken aikaa ja nyt syyskaudella järjestettävä kurssi on omassa muodossaan täysin uusi. Tällä kertaa uutta on myös se, että kurssi on kaikille jäsenille ilmainen.

Entä jos et ole Tampereen Ursan jäsen? Ei hätää, vaikka emme avaa kurssia muille kuin jäsenillemme, sinulla on mahdollisuus liittyä Tampereen Ursa jäseneksi. Vieläpä puoleen hintaan, loppuvuodesta annamme jäsenmaksuun 50 % alennuksen ja tehtyäsi jäsenhakemuksen, voit heti liittyä kurssille.

Nettikurssi toimii siten, että viikoittaisessa jäsentiedotteessamme kerromme kurssin tunnuksen. Klikkaamalla sitä ja kirjoittamalla avautuvaan ikkunaan nimesi ja lähettämällä se kurssin alkaessa, liityt automaattisesti kurssille.

Ensimmäinen oppitunti pidetään 6. lokakuuta kello 18.00 alkaen ja yhden luennon kesto on noin 1 – 1,5 h. Luentoja on kaikkiaan viisi.

Kurssin luennoitsijoina ovat

Kari A. Kuure ja Tomi Hyvönen

Tervetuloa mukaan